Seç Turizm, kurulmuş olduğu günden bu yana müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi ilkelerinden ödün vermeden çalışma yaşamına devam yolcu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren bir otobüs firmasıdır. Yerel bir işletme olarak kurulduğu günden bu yana emin ve kendine güvenen adımlarla, ilkeleri doğrultusunda ilerleyen firma her geçen gün gelişim göstermeye devam etmektedir. Hizmet sektöründe yer alan bir kuruluş olarak her şeyden önce yolcuları ile arasında güvene dayalı oluşmuş olan bağların korunmasının ne denli önemli olduğunun farkında olarak, “Önce insan” ilkesini benimsemiş, yatırım ve yaptırımlarını öncelikli olarak bu alanlara yönlendirerek bünyesinde yer alan personeline daima güler yüzlü hizmet anlayışını benimsetmiştir. Seç Turizm, alanında öncü bir kuruluş olarak kazandığı başarıların devamını getirmek adına bazı kendi içerisinde ilkeler benimsemiştir: 

  • Mesleki ahlak ve yeterlilik konularından ödün vermeden ilk günki gibi çalışama yaşamına devam ederek yolcularımızla aramızda oluşan güveni zedelememek.
  • Seç Turizmin haklı kazanımı olarak sahip olduğu şöhreti kalitede süreklilik sağlayarak korumak. 
  • Tüm hizmetlerini kanunlar çerçevesinde sunarak, insanlara ve kanunlara saygılı olmak.
  • Çalışanların kurum kültürüne olan saygılarını sürekli ayakta tutmak; bu alanda süreklilik sağlamak ve ayrım gözetmemek. 
  • Ülkenin yararlarını gözeterek kaynak israfarından olabildiğince uzak durmak. 
  • Hizmet öncesinde kolay ulaşılabilirlik sağlamak. Hizmet sırasında yolcuların güvenliğini sağlamak ve hizmet sonrasında da yolcuların isteklerini dikkate alarak çalışma sunmak. 
  • Topluma, devlete, yolcuya, tedarikçilerine, çalışanlarına verdiği söz ve taahhütlerin arkasında durmak ve sosyal güvencesi sağlanmış personelle çalışmak. Bu noktada önce insan ilkesini benimseyerek bünyesinde yer alan çalışanların eğitim ve gelişimlerini gözeterek yolcularına daima güler yüzlü hizmet anlayışını sunmak. 
  • Yaşanılan her olumsuz durumu ve yanlışlığı mümkün olduğunca uzlaşmacı ve çözüm odaklı şekilde ortadan kaldırmak. 
  • Seç Turizmin ülkenin önde gelen firmalarından biri olmasını sağlayan ilkelerini terk etmeden araştırmacı, ayrıntıları gözden kaçırmayan, mücadeleci, yenilikçi kimliğini ortaya koymak. 
  • Çevre ve doğanın korunması, eğitim, spor, sanat, çocuk konularında duyarlı olmak ve toplumsal sorumluluklarını yerine getirme çabalarından vazgeçmemek. 
  • Firmanın gösterişine değil; Seç Turizmin sektöründe öncü olmasını sağlayan bilimsel ve mantık temelli doğru gelişim adımlarına yatırımı öncelikli hale getirmek. 
  • Yaygın denetim sistemini koruyarak uygulamada çıkabilecek her türlü aksaklığı önlemeye çalışarak teknolojik gelişmeleri takip etmeye yolcuların haklı beklentilerini en kısa zamanda karşılamaya çalışmak. 
  • Sektörde kalitesini her zaman ortaya koyan bir firma olarak, rekabet ortamının yalnızca fiyat düşürme ile mümkün olmadığını; Bunun kalite ve standart gösterisi olduğunun bilincinde olarak hareket etmek. 
  • Mesleki ilkeleri ve itibarını ticari kaygıların üzerinde tutarak her zaman hizmetin bir adım öteye taşınmasını hedeflemek. 
  • Yalnızca araç filosunda yer alan son model otobüslerle değil, modern çağın kolaylıklarını bize sunan teknoloji her alanda adapte ederek üst seviye hizmet sunmak. 

Seç Turizm, yerel bir işletme olarak kurulduğu günden bu yana sektöründe öncü firmalardan biri olmayı, hizmetini çok daha fazla insana ulaştırmayı hedeflemektedir. Kuruluş bu doğrultuda günümüzde, “Adana, Afyon, Aksaray, Akçay, Alanya, Anamur, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bandırma, Biga, Bodrum, Bolu, Bozüyük, Bursa, Çanakkale, Denizli, Dinar, Edremit, Eskişehir, Gaziantep, Gebze, Gemlik, Isparta, İnegöl, İstanbul, İzmir, İzmit, Karacebey, Konya, Kütahya, Lapseki, Manavgat, Marmaris, Mersin, Milas, Muğla, Nazilli, Orhangazi, Osmaniye, Sakarya, Salihli, Serik, Seydişehir, Silifke, Söke, Uşak, Yalova” gibi ulaşım noktalarına yolcu taşımacılığı hizmeti sunmaktadır. 

“Daha detaylı bilgi ve Seç Turizm otobüs bileti için NeredenNereye.com’u ziyaret edebilirsiniz”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen adınızı buraya girin