Kars Vip Turizm, adını aldığı şehir olan Kars çevresinde çalışma yaşamına başladığı günden bu yana müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi ilkelerinden ödün vermeden yolcu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren bir kuruluştur. Hizmet sektöründe yer alan bir kuruluş olarak sürekli olarak kendini geliştirmeyi hedefleyen Kars Vip otobüs firması kendini çağımızın yolcu taşımacılığı sektöründe geçerli olan standartlar ve kurallar kapsamında geliştirmeye adamıştır. 

Kars Vip otobüs firması başlangıçta kurulduğu küçük çevrenin yolcu taşımacılığı alanındaki ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak başlamış olsa da zaman içerisinde kendisini emin adımlar ile geliştirerek ülke genelinde kendi alanında faaliyet gösteren seçkin kuruluşlar arasında yer almayı hedeflemektedir. Kars Vip otobüs firması ve birçok ulaşım noktasına hizmet sağlamaktadır. Hizmet sektöründe faaliyet gösteren bir yapılanma olarak firma öncelikli yatırım ve geliştirmelerini kendi içerisinde personel geliştirme üzerinde konumlandırmış.

Hizmet sektöründe bir firmanın kendisine oluşan güveni pekiştirmek ve zaman içerisinde korumak adına her şeyden önce daima güler yüzlü hizmet anlayışının sağlanmasına yönelik çalışmalar yapması gerektiğinin farkında olan firma zaman içerisinde yürüttüğü geliştirme çalışmalarının bütünün bu alandaki yatırımlarını toplu ve düzenli olarak sağlamaktadır. Türkiye’nin Doğu Anadolu Bölgesi merkezli olarak kurulan otobüs firmalarından biri olan Kars Vip otobüs firması, bölgedeki yolcuların ihtiyaçlarını en kısa sürede en iyi şekilde karşılayabilmek adına her geçen gün daha fazla kişiye ulaşmak için çaba sarf etmektedir.

Kars Vip otobüs firması bugün kendisine misyon olarak, “Kendisine bir güven duygusu ile bağlı olan yolcularının istek ve ihtiyaçlarını zamanında ve yerinde karşılamayı amaç edinerek, daima bu alan üzerinde eğitimli personeli hizmet vermek ve bunun neticesinde de müşterilerinin kendisinden beklediği standartları yakalayarak faaliyetlerini gerçekleştirmek” şeklinde olan ilkeleri belirlemiştir. Kendine belirlediği kriterleri her gün daima uygulamak amacı ile hareket eden ve sürekli olarak bunların üzerinden duran Kars Vip otobüs firması gelişimine hızla devam etmektedir. Kars Vip otobüs firmasının günümüzde yolcularına kesintisiz şekilde kurumsal hizmet sunması için ayrılmış bir hat bulunmaktadır. Kars Vip otobüs firmasına ulaşım sağlamak için “0545 411 80 90” nolu telefon numarasını kullanabilirsiniz. Aynı zamanda firma yolcularına daha iyi bir hizmet sunmak adına “444 9 118” nolu hat üzerinden de hizmet sağlamaktadır. 

Kars Vip Turizm otobüs firmasının hizmetinden faydalandıktan sonra deneyimlerini farklı yolcular ile paylaşmak isteyen kişilerden bazılarının yorumları, Kars Vip şubeleri ve firma hakkında daha fazla bilgi için Kars Vip Otobüs Firması sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Günümüz dünyasında, her alanda farklı gelişmeler yaşanırken ve bu gelişmeler hizmet sektörü bünyesinde bulunan yolcu taşımacılığını da kapsıyor durumdayken kısa süre içerisinde daha fazla yolcuya kaliteli hizmetini ulaştırmanın öneminin farkında olan Kars Vip otobüs firması yolcularının imkanlardan daha iyi şekilde yararlanmasını sağlamak adına otobüs biletlerini online platformlara taşımıştır. Türkiye’nin her yerinden en uygun Kars Vip otobüs biletlerini kredi kartınızı ya da banka kartınızı kullanarak NeredenNereye.com üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen adınızı buraya girin