Sakarya Vib, otobüs firması kurulmuş olduğu günden bu yana müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi ilkelerini bünyesinde yaşatarak yolcu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren bir kuruluştur. Sakarya halkının talebi doğrultusunda, 1997 yılının başında otobüs sahiplerinin bir araya gelerek, “Birlikten güç doğar” ilkesi altında kurdukları otobüs firması adım adım ilerleyerek günümüz öncü yapılanmalarından biri haline gelmiştir. Yerel halkın ihtiyaçlarını dikkate alarak kurulan Sakarya Vib kuruluşunda olduğu gibi gelişme süresi boyunca da kendisi ile arasında sıkı bağlar kurmuş olan yolcularının ihtiyaçlarını her daim dikkate almış ve gelişimini bu yönde sürdürmüştür. Uzun süren hazırlık döneminin ardından 27/05/1997 tarihinde filosuna kattığı araç ve ekipmanlar ile birlikte firma resmi olarak kurulmuştur. Yaklaşık altı aylık bir altyapı geliştirme sürecinin ardından Sakarya Vib resmi olarak seferlerine başlamıştır. 41 araç ile yolcu taşımacılığı hayatına başlayan firma zaman içerisinde hem filosunda bulunan araç sayısını arttırmış hem de ekipmanlarının modern döneme ayak uydurmasını sağlamıştır.

Uzun ve yorucu bir başlangıç döneminin ardından küçük adımlarla ile 41 araçlık filosunu önüne katarak seferler düzenlemeye başlayan Sakarya Vib bugünden itibaren sürekli olarak gelişim göstermeye devam etmiştir. Hizmet sektörü içerisinde yolcu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren firma yolcuları ile arasında oluşmuş olan güvene bağlı ilişkiyi zedelememek için son derece titiz adımlarla hareket etmiş ve giderek sektörün öncü firmalarından biri haline gelmiştir. Başlangıçta yerel bir firma olarak kurulmuş olan Sakarya Vib önceleri yalnızca kurulduğu çevre üzerinde seferler düzenleyen bir firma olsa da bu durum zaman içerisinde değişiklik göstererek hızlı bir büyüme ve genişleme seviyesine ulaşmayı başarmıştır. Sakarya Vib günümüzde, “Adapazarı, Afyon, Akçaabat, Akhisar, Akyazı, Alanya, Ankara, Antalya, Araklı, Avsallar, Aydın, Balıkesir, Beşikdüzü, Bodrum, Bolu, Bozüyük, Bucak, Bulancak, Burdur, Bursa, Çarşamba, Çarşıbaşı, Çayeli, Çorum, Çiftlikköy, Çine, Değirmendere, Dokurcun, Düzce, Esenler, Eskişehir, Fatsa, Gebze, Gemlik, Gümüşhacıköy, Giresun, Gölcük, Görele, Harem, Havza, Hendek, İzmir, İzmit, Karamürsel, Karasu, Kavak, Kırıkkale, Kocaali, Kuşadası, Kütahya, Manavgat, Manisa, Marmaris, Merzifon, Muğla, Mudurnu, Milas, Ordu, Orhan Gazi, Osmancık, Piraziz, Rize, Samsun, Sapanca, Serik, Susurluk, Side, Sürmene, Şavşat, Söke, Taşkesti, Tekkeköy, Terme, Tosya, Trabzon, Ümraniye, Uşak, Vakfıkebir, Yalova, Yatağan” gibi ulaşım merkezlerine yolcu taşımacılığı hizmeti sunmaktadır.

“Biz bir aileyiz,” sloganı ile yola çıkan Sakarya ViB yolcularının seyahatleri boyunca sloganlarındaki ifadeden uzaklaşmadan bir yolculuk geçirmeleri ile oldukça fazla çaba sarf etmektedir. Bunun en önemli etmenlerinden birinin daima güler yüzlü hizmet anlayışı olduğunun bilincinde olan firma temel yatırım ve yaptırımlarını başta eğitim üzerine yaparak personel kalitesini her zaman üst seviyede tutmayı hedeflemektedir. Günümüz dünyasında çok sayıda insana ulaşmanın ve müşterilerin yorumlarının ne kadar değerli olduğunun bilincinde olan firma hizmet sektörünün gerekliliğini yerine getirerek, “0850 455 54 54” numaralı telefon üzerinden çağrı merkezi hizmeti sağlamaktadır. Aynı zamanda modern dünyanın bir gerekliliği olarak Sakarya Vib otobüs biletlerini kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılamak adına tasarlanan web sitesi üzerinden online olarak satın alabilirsiniz. Hizmet sektöründe faaliyet gösteren bir kuruluş olarak yolcularını memnun etmenin bilincinde olan firma onlarla bağlantıda kalmak için 7/24 hizmet sunmaktadır. Artık en uygun Sakarya Vib otobüs biletlerini istediğiniz her güzergah için NeredenNereye.com üzerinden online olarak satın alabilirsiniz.

“Daha detaylı bilgi ve Sakarya Vib otobüs bileti için NeredenNereye.com’u ziyaret edebilirsiniz”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen adınızı buraya girin