Özkaymak Turizm, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi ilkelerinden vazgeçmeden faaliyet gösterdiği sektör olan yolcu taşımacılığında belirli bir seviyenin üzerinde hizmet sunarak kendini daima geliştirmeyi başarmış bir otobüs firmasıdır. Özkaymak Turizm, kurulduğu günden bugüne yaklaşık 58 yıldır çalışanı, emeklisi, emektar araçları, filosunda dahil olan modern otobüsleri ile birlikte ulaşım ihtiyacı duyan insanların ihtiyaçlarına yönelik hizmet sunmaya devam etmektedir. Yaklaşık yarım asırdan beri iki nesil süregelen aile üyeleri ile büyümeye devam eden firma Türkiye’nin öncü otobüs firmalarından biri olma yolunda emin adımlar ile ilerlemeye devam etmektedir. Özkaymak Turizm kendine ait kaynaklarda bir çalışanı, emeklisi ile her alanda bünyesinde bulunan insanlar ile bugünlere gelmekten büyük bir gurur duyduğunu belirtmektedir. Kendisini mutlu eden çalışanları ile birlikte 1960’lı yıllardan başlayarak girdiği karayolu üzerinden yolcu ve yük taşımacılığı sektöründe bugün bir firma olarak 3500’ün üzerinde çalışan ve günde 3000’in üzerinde sefere sahip olmak ile birlikte haklı bir gurur yaşamaktadır. 

Özkaymak Turizm, yolcu taşımacılığı alanında sağlamış olduğu başarı ile birlikte yolcuların her türlü ihtiyacının giderilmesini kendine borç bilmiş ve bu bağlamda konaklama hizmeti sunmaya başlamıştır. Yolcu taşımacılığı sektöründeki ivmesi ile paralel ilerleyen konaklama tesisi projeleri 1974 yılında Konya’da başlayarak ülkemizde “bacasız sanayi” olarak adlandırılan turizm alanında faaliyet göstermeye başlamıştır. Kemer, Alanya, Konya gibi bölgeler 5 yıldızlı ve 4 yıldızlı tesisler ile hizmete başlayan Özkaymak Turizm, yolcu taşımacılığı alanında kendisine başarı sağlayan kriterlerinden bu alanda da vazgeçmemiş ve kısa süre içerisinde konakla hizmeti sunan kuruluşlar arasında da Türkiye çapında öncü kuruluşlardan biri haline gelmiştir. Bugün Özkaymak Turizm bünyesinde yolcu taşımacılığı alanında olduğu gibi turizm alanında da toplamda 3500’ün üzerinde personel yer almaktadır. Kendisine belirlediği kriterler ile hem yolcu taşımacılığı sektöründe hem de turizm alanında kısa zamanda büyük başarılar elde etmeyi başarmış olan firma çalışma alanı olarak bunlarla da yetmemiş sanayi alanına da yatırımlarda bulunmuştur. Sanayi alanında da standartlarını belirlemiş olan ve bu alanda da üretim sunmak için canla başla çalışan firma kısa zaman içinde sanayi alanında da üstün başarılar sağlayarak adını öncü firmalar arasına yazdırmayı başarmıştır. 

Öncü olduğu sektör ile bağlı olarak Konya merkezli araba kiralama hizmeti de sunmaya başlayan firma yılların getirdiği tecrübenin etkisini ve onları başarıya getiren standartları bu alanda da göstererek çok kısa süre içerisinde başarıya ulaşmıştır. Öncelikli olarak kurulmuş olduğu çevre olan Konya’nın gelişimini ve burada yaşayan halkın ihtiyaçlarını gözeten firma yatırımlarının büyük çoğunluğunu bu bölgede başlatmaktadır. Önceleri yerel bir firma olarak yalnızca Konya ve çevresine hizmet sunan Özkaymak turizm otobüs firması bugün, “Adana, Adapazarı, Afyon, Aksaray, Akşehir, Alanya, Anamur, Ankara, Antalya, Çalkaya, Aydın, Aydıncık, Balıkesir, Başyayla, Beyşehir, Bornova, Bozhüyük, Bozyazı, Burdur, Bursa, Denizli, Dörtyol, Eğirdir, Erdemli, Ereğli, Ermenek, Eskişehir, Gaziantep, Gazipaşa, Gebze, Gülnar, Güneyyurt, Hatay, Isparta, İnegöl, İskenderun, İstanbul, İzmir, İzmit, Kadınhanı, Karaman, Karapınar, Kemer, Kırıkhan, Kızkalesi, Konya, Kulu, Kuşadası, Kütahya, Mahmutlar, Manavgat, Mersin, Mut, Osmaniye, Payas, Salihli, Sarıveliler, Serik, Seydişehir, Susanoğlu, Silifke, Şanlıurfa, Söke, Tarsus, Turgutlu, Uşak” gibi ulaşım noktalarına yolcu taşımacılığı hizmeti sunmaktadır. 

“Daha detaylı bilgi ve Özkaymak otobüs bileti için NeredenNereye.com’u ziyaret edebilirsiniz”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen adınızı buraya girin