Türkiye’de karayolu yolcu taşımacılığının en popüler ve lider markalarından biri olan Metro Turizm, yıl boyunca taşıdığı yolcu sayısı ile en büyük karayolu taşıma şirketi konumuna ulaşabilmiştir. Günümüzde Metro Turizm’in kendisine ait 495 otobüsü başta olmak üzere toplam 1221 otobüsü bulunmaktadır ve bu ciddi orana ulaşmış olan otobüs sayısı ile Türkiye’nin birçok güzergahında yolcu taşıma hizmetini başarılı bir şekilde sürdürebilmektedir.

Metro Turizm’in filosunda bulunan araçların hepsi oldukça yeni araçlardır ve bu araçların yaş ortalaması 3’ü geçmemektedir. Metro Holding’in en önemli markalarından biri olarak dikkat çeken Metro Turizm, Türkiye’nin 79 ilinde 1000’den fazla aktif acentesi ile çok geniş bir satış ağına sahiptir. Bu geniş ağı sayesinde günde ortalama 1400 sefer gerçekleştirebilen Metro turizm, yılda ortalama olarak 19 milyon yolcuyu taşımaktadır. Şehirlerarası yolcu taşımacılığı hizmetini eksiksiz bir şekilde tamamladıktan sonra sahip olduğu 307 adet şehir için servis aracıyla da yolcuların şehir içi ulaşımlarında yardımcı olmaktadır. 2014 yılında 23 milyonun üzerinde yolcu taşımayı da başaran Metro Turizm, her geçen gün sefer ve yolcu sayısını arttırmaya devam etmektedir. Oldukça zengin araç yelpazesine sahip olan Metro Turizm’in filosunda yolcuların tüm ihtiyaçlarına uygun bir otobüs türü ve hizmeti bulabilmek mümkündür. Her yolculuk türüne ve yolcu ihtiyacına uygun konsepte sahip otobüs türleri ile sektörde lider firma olmayı başaran Metro Turizm’in biraz da otobüs türlerini sizlere açıklamak isteriz… Sizler de birazdan anlatacağımız otobüs türleri arasından yolculuk planlarınıza en uygun otobüs hizmetinden Metro Turizm ile yararlanabilirsiniz.

Metro Turizm’de Otobüs Seçenekleri Nelerdir?

Her güzergaha, yolcuya ve yol şartlarına uygun otobüs türleri ile birçok yolculuk konseptini yolcular ile buluşturan Metro Turizm, bu alanda oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. Teknolojinin ve çağın getirdiği tüm yeniliklerini hizmet olanakları ile yolculara sunan Metro Turizm, sadece şehirlerarası değil aynı zamanda Avrupa ülkelerine de yolcu taşıyabilmektedir. Eksiksiz hizmet anlayışının tüm kriterlerini en iyi biçimde yerine getirmeyi hedefleyen Metro Turizm, birçok ilde en popüler otobüs firması olarak sefer düzenlemeyi başarmaktadır. Metro Turizm, sefer düzenlediği her ilde en çok tercih edilen firmalardan biri olmayı da bu şekilde başarabilmektir. Sektörde birçok kez ilk denilen yeniliklere imza atan Metro Turizm’in sahip olduğu otobüs türleri sizlere anlatabiliriz:

Metro Suit:

Metro Turizm için özel olarak üretilen 2 + 1 koltuklu tasarımı ile oldukça geniş ve konforlu bir araç içi düzenlemesine sahip Suit otobüsler de ayrıcalıklı bir yolculuk deneyimi yaşayabilirsiniz. Geniş koltuk aralığı, wifi, koltuk arkası kişisel eğlence sistemleri ekranı, müzik, film arşivi, diyet ürünleri ve gelişmiş ikram hizmeti ile Metro Suit araçlarında yolculuğunuzu ayrıcalıklı bir şekilde yaşamanın keyfini çıkarabilirsiniz. Sizlere uçak konforunda bir yolculuğu çok daha ekonomik olarak karayolu taşımacılığında sunan Metro Suit araçları ile hiç bitmesini istemeyeceğiniz bir otobüs yolculuğu yaşayabilirsiniz. Yolcuların konforlu bir yolculuk yaşayabilmeleri ve rahat bir uyku da çekebilmeleri düşünülerek özel olarak tasarlanan koltukları ile yol yorgunluğu sizi fazla etkilemeyecektir. Standart şehirlerarası otobüslerde sunulan ikramların aksine oldukça zengin bir ikram menüsü bulunan Metro Suit otobüslerinde ayrıcalıklı bir şehirlerarası yolculuk deneyimi yaşayabilirsiniz.

Metro Class:

Aslında standart şehirlerarası otobüs konforunu bulabileceğiniz ve 2 + 2 koltuk dizilimine sahip olan otobüsler olarak tanımlanabilecek Metro Class ile çeşitli ikramlar, wifi, koltuk arkası ekranlar, müzik ve film arşivi gibi birçok olanak aracılığıyla keyifli bir yolculuk deneyimi yaşayabilirsiniz.

Metro Euro:

2 + 2 koltuk dizilimine sahip tasarımları ile Metro Class araçlarının Arnavutluk, Yunanistan ve Bulgaristan gibi Avrupa ülkelerine yolcu taşıyan otobüs türleridir.

Metro Rent:

Metro Rent, Metro Turizm’in satılık yada kiralık otobüs ile midibüs hizmeti olarak karşınıza çıkmaktadır.

Metro Mini:

Metro Turizm’in kısa mesafeli şehirlerarası güzergahlarda ya da ilçeler arası yolcu taşımacılığından genellikle sunduğu otobüs türü olarak yolcular için hizmet vermektedir.

Metro Free:

Metro Turizm’in yolcuları için sunmuş olduğu ücretsiz şehiriçi yolcu taşıma servisidir. Şehirlerarası yolculuklarını tamamlayan yolcular Metro Free aracılığıyla ulaştıkları şehrin birçok noktasına bu ücretsiz servisler ile ulaşım sağlayabilmektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen adınızı buraya girin