Efe Tur, kurulmuş olduğu günden bu yana müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi ilkelerini benimseyerek yolcuları ile arasında güvene dayalı bir ilişki kurmuş, başarılı adımlarla çalışma yaşamına devam eden, yolcu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren bir otobüs firmasıdır. 1990 yılında Mehmet Sadık Efe tarafından bir aile şirketi olarak kurulmuş olan Efe Tur bu tarihten itibaren sürekli olarak kendini geliştirmeye devam etmiştir. Firma, yolcu taşımacılığı alanında başarılarını devam ettirmesi sonucunda 2012 Ekim ayından itibaren Sayın Kadir Alper Birant ve Sayın Halit Bıçak ortaklığı ile yoluna devam etmeye karar vermiştir. Efe Tur, kuruluşunda belirlediği ilkeleri zedelemeden her zaman genç ve dinamik yapılanmaya, geçmişe ve değerlerine sahip çıkarak aynı zamanda gelişen teknoloji ile birlikte sektörde örnek ve öncü olma hedefini gütmektedir. Yerel bir işletme olarak kurulduğu günden bu yana sürekli gelişen Efe Tur, hizmet sunuşunda yapmış olduğu yenilemelerin yanı sıra araç filosunda yer alan araçların da modern dönemin çizgisini yakalaması konusunda sürekli olarak emek harcamaktadır. Firma, müşteri ve çözüm ortaklarının memnuniyetini her zaman için birincil hedef olarak belirlemiştir.

Efe Tur, Çalışma hayatına atıldığı günden bu yana sağlam adımlarla ilerleyip bugünün öncü firmalarından biri olarak karşımıza çıkmasını, başlangıçta belirlemiş olduğu hedef, misyon ve vizyonuna bağlamaktadır. Efe Tur, öncelikli olarak yolcularının isteklerini dikkate alarak karayolu taşımacılığında öncü firmalardan biri olmak, memnuniyeti ön planda tutarak karşılık sevgi, saygı ve dürüstlük çerçevesinde iletişim kurmak, hizmetlerini değerli yolcu kitlesine en uygun biçimde sunmak ilkelerini kendisine misyon olarak benimsemiştir. Efe Tur, uzun yıllardır süren çalışma yaşamı içerisinde firmanın vizyonunu, “Profesyonel yönetim anlayışı ile teknolojik gelişmelere uygunluğu, paylaşımcı olmayı esas alan bir anlayış ile sektörde lider olmak ve hizmet mükemmeliyetini sağlamak,” şeklinde belirlemiştir. Vizyon ve misyon açıklamalarından anlaşılabileceği üzere Efe Tur otobüs firmasının ilkeleri daima olarak yolcularının istekleri paralelinde ilerlemekte ve bu konuda daima güzel yüzlü hizmet anlayışını benimsemektedir. Bu yaklaşım, çalışma yaşamında kısa zaman içerisinde oldukça verimli adımlar ile ilerlemesini sağlamaktadır.

Özellikle gelişen teknoloji ile birlikte hizmet dünyası da modern dönemin şartlarına ayak uydurmak zorunda kalmış ve her sektör kendi içerisinde yenilenmeye gitmiştir. Yolcu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Efe Tur firması bunun farkında olarak hareket etmektedir. Bu konuda firma temelde, ilk olarak kendi içerisinde ve çevresinde gelişimin eğitim basamağını sağlam temeller üzerine oturtmaya çalışmaktadır. Hizmet sektöründe öncü olmayı hedefleyen bir firma olarak daima güler yüzlü hizmet anlayışının ne denli büyük önem arz ettiğinin farkında olan firma temel yatırım ve yaptırımlarını başta bu alan üzerinde kullanarak personelini yetiştirmektedir.

Başlangıçta yerel bir firma olarak kurulan Efe Tur, her geçen gün ulaşım ağını geliştirmiş ve günümüzde, “İzmit, İstanbul, Bursa, Ankara, İzmir, Adapazarı, Akçakoca, Akçay, Akhisar, Alanya, Altınoluk, Altınova, Aliağa, Amasra, Antalya, Araç, Aydın, Ayvalık, Bakacakkadı, Balıkesir, Bandırma, Bartın, Bergama, Bodrum, Bolu, Bucak, Burhaniye, Biga, Çanakkale, Çandarlı, Çaycuma, Çerkezköy, Çorlu, Değirmendere, Çine, Devrek, Didim, Dikili, Düzce, Edremit, Erdek, Ereğli, Eskişehir, Gebze, Gemlik, Gerede, Gökçebey, Gölcük, Isparta, İnebolu, İnegöl, Kandıra, Kapaklı, Karabük, Karacabey, Karamürsel, Karapınar, Karşıyaka, Kastamonu, Kemer, Kerpe, Kuşadası, Küre” gibi ulaşım noktalarına hizmet sunmaktadır. Artık en uygun Efe Tur otobüs biletlerini NeredenNereye.com üzerinden online olarak satın alabilirsiniz.

“Daha detaylı bilgi ve Efe Tur otobüs bileti için NeredenNereye.com’u ziyaret edebilirsiniz”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen adınızı buraya girin