NeredenNereye.com uygulamasının gezginler için faydalarına geçmeden önce hikayenin başına kısa bir yolculuk yapalım. Hiç kimse kesin bir tarih söyleyemese de insanoğlunun bu dünyada hatırı sayılır bir geçmişi olduğu kesin. Bunu atalarımızdan bize miras kalanlara baktığımız da gayet basit şekilde anlayabiliyoruz. İnsanın ayak izleri, yapıları, medeniyet kalıntıları dünyanın her noktasına yayılmış durumda. Tarihin başından günümüze doğru şöyle uzun bir bakış attığımızda bir şeyin neredeyse hiç değişmediğini görebilirsiniz. İnsanın hayatı daima bir yolculuk serüveni üzerine kurulu olmuş. Seyahat hayatımızın ayrılmaz bir parçası. Bu nedenle ki, tarihin her döneminde farklı yollar, farklı araçlar geliştirilerek yolculuk deneyimini daha üst seviyelere taşımaya çalışmışız.

Evet, yolculuk geçmişte hayatımızın bir parçası olmuş ama bu durum günümüzde de değişmiş değil. Hatta öyle ki, gelişen teknolojik imkanlar sayesinde mesafelerin pek de bir önemi kalmadığından ve insan nüfusu giderek arttığından artık çok daha fazla seyahat ediliyor. Elbette bu durum günümüz şartlarına adapte olmuş ve evrilmiş durumda. Seyahat alışkanlıkları da bunun bir parçası. 2000’li yılların başından bu yana İnternet teknoloji adım adım hayatımızın her alanına girdi ve her geçen gün eskiden çok daha zaman ve para harcadığımız işlerin külfetini üzerimizden almaya devam etti. Peki bu seyahat gerekliliklerimiz üzerinde neden gerçekleşmesin? NeredenNereye.com bu sorunun cevabı olabilmek için 1999 yılında hizmet hayatına başlayan bir kuruluş.

NeredenNereye.com Nedir?

Konuyu fazlası ile uzatarak okuyucularımızın ilgisini kaybetmek anlamsız. Kısaca özetlemek gerekirse NeredenNereye.com’u İnternet aracılığı ile ayağınıza gelen sanal otogarını olarak tanımlayabiliriz. Kurulduğu günden bu yana kullanıcılarının seyahat serüvenleri boyunca yanında olmayı hedefleyen yapılanma, bugün on binlerce kişinin hizmetine açık bir web sitesi ve akıllı cihazlarınız için mobil uygulaması ile hizmet sunan bir platform. Bu satırları okuyorsanız halihazırda web sitemizin ziyaretçisi konumunda bulunuyorsunuz. Bulunduğunuz her ortama beraberinizde getirmek ve imkanlarından faydalanmak istiyorsanız, yalnızca NeredenNereye.com’un mobil uygulamasını indirmeniz yeterli olacaktır. Peki bu sizlere ne gibi avantajlar sağlayacak, gelin birlikte kısaca bir göz atalım.

Zamandan Tasarruf Edin

Seyahatleriniz için bilet en uygun uçak ya da otobüs biletlerini aramak ile zaman kaybetmeyin. Yıl içerisinde çok sayıda yolculuk gerçekleştiren biriyseniz elinizin altında bir bilet bankası bulunması oldukça yararınıza olacaktır. Sık yolculuklar için zaman kazanmak da bir hayli önemli elbette. NeredenNereye.com uygulaması ile tek yapmanız gereken yolculuk tarihinizi ve güzergahınızı belirlemek. Bilet arama motoru söz konusu güzergah için en uygun biletler saniyeler içerisinde karşılaştırmalı olarak listeleyecek.

Uygun Fiyatlı Biletler Satın Alın

NeredenNereye.com yüzlerce otobüs ve havayolu firması ile birlikte çalışıyor. Dolayısı ile yolculuğunuzun olduğu güzergah üzerinde sefer düzenleyen tüm firmaların uygun olan biletlerini görüntüleyebiliyorsunuz. Bu size fiyatlar arasında çok kısa zaman içerisinde karşılaştırma yapma ve kendiniz için en uygun bileti alma fırsatını sunuyor.

Yolculuk Detaylarını Öğrenin

Seyahat etmek istediğiniz güzergah için otobüs biletini buldunuz ancak ufak bir nokta daha var: Yolculuğunuz nasıl geçecek?  Kaç saat sürecek? Otobüsünüz hangi imkanlara sahip? Boş koltuk durumu nedir? Bu ve benzere tüm soruların cevabını NeredenNereye.com üzerinde bilet araması yaptığınızda size sunulan sefer detaylarından öğrenebilirsiniz.

Nakit İhtiyacı Duymadan Bilet Satın Alın

NeredenNereye.com online bir platform olduğu için bütün işlemlerinizi banka kartınız ya da kredi kartınız ile gerçekleştirebiliyorsunuz. Bu nedenle sürekli olarak nakit bulundurmak zorunda değilsiniz.

Taksit İmkanı ile Bilet Satın Alın

Yıl içerisinde sıklıkla yolculuk yapıyorsanız bilet maliyetleriniz bir hayli yüksek olabilir. Bütün bu maliyeti tek seferde ödemek yerine kendinize kolaylık sağlamak için NeredenNereye.com uygulaması  ile taksit seçenekleri içerisinde bilet satın alabilirsiniz.

Bilet İptalinde Kesintisiz İade

NeredenNereye.com üzerinden almış olduğunuz biletlerinizi herhangi bir nedene bağlı kalmaksızın İptal/İade süresini aşmadığınız sürece iptal edebilir, ücretinizi kesintisiz şekilde geri alabilirsiniz. Bu durum otobüs biletleri için geçerli olmak ile beraber, çeşitli otobüs firmaları farklı “İptal Süresi” tanımlamaktadır. Otobüsünüzün kalkış saatine göre belirlenen bu süre firmadan firmaya farklılık gösterdiğinden koşulları dikkatli incelemelisiniz.

Fırsatları Kaçırmayın

Otobüs ve uçak biletlerinde size sunulan fırsatları ve çeşitli avantajları NeredenNereye.com’a üye olarak ya da sosyal medya hesapları üzerinden kontrol edebilirsiniz. Böylece uygulama üzerinden biletleriniz çok daha karlı seçenekler ile satın alabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen adınızı buraya girin