Gerçek dostlar bu hayatta sahip olabileceğimiz en değerli hazinelerden bir tanesi… Onları kaybetmemek, korumak, yardım etmek ve en önemlisi onları biraz olsun mutlu edebilmek bizim en önemli görevlerimizden biri olmalı diye düşünüyorum. İnsanların en arasındaki mesafeleri kapatan en etkili araçlardan bir tanesi de hediye vermek. Malumunuz bizler bir fincan kahvenin kırk yıl hatırının olduğu bir kültürün çocuklarıyız. Babalar gününde babalarımıza, anneler gününde annelerimize ve sevgililer gününde sevgililerimize hediyeler alıyoruz. Kimi zaman bize herkesten yakın olan dostlarımız için ise özel bir gün yok. Belki de bu onlara küçük sürprizler yapmak için daha uygundur.

Dostlar, onları ancak olduğu gibi kabul edebildiğimizde gerçek dostlarımızdır.  Hepimizin çevresinde tahammül edemediğimiz alışkanlıklara sahip olan insanlar vardır. Kimi zaman bu en yakın dostumuz olabilir. Ancak, bizler sevdiklerimizin kusurlarını görme konusunda gözlerimizi kapamayı tercih ederiz. Tam da bu noktada seyahat tutkunu arkadaşlarımızdan bahsetmek gerek. Doğum günlerinde yada sadece onları mutlu etmek istediğimizde seyahat sevenlere ne hadiye edebiliriz? Sizler için düşündük ve seyahat sevenlere alabileceğiniz beş harika hediyeyi listeledik.

Çocuk Bakım Seti

Hem evli, çocuklu, mutlu yasalarına tabii olan hem de seyahat tutkunu olan bir arkadaşınız mı var. Onun için nasıl bir hediye alacağınız konusunda kararsızlık içerisindeyseniz çocuk bakım setini mutlaka listenize eklemelisiniz. Malumunuz  özellikle küçük çocuklar ile ilgilenmek seyahat sırasında oldukça zor olabiliyor. Bir anne olarak onların bütün ihtiyaçları ile ilgilenmek ve karşılamak zorundasınız. Çocuk bakım seti küçük bir çantanın içerisinde dereceden tarağa makastan biberona bir çocuğun ihtiyaç duyabileceği aletleri içeriyor. Bir nevi çocuklu aileler için ilk yardım çantası diyebiliriz. İçerisindeki ürünler seyahatlerde sıkıntı yaratmaması açısından özellikle tasarlandığı için bu küçük çanta son derece kullanışlı olmasının yanında portatif bir kullanım da sunuyor. Bavulunuzda fazlası ile yer kaplamadığı için hemen hemen her seyahatinizde yanınızda taşımanız oldukça kolay hale geliyor.

Seyahat Yastığı

Uyku hayatımızın en büyük parçalarından birini oluşturuyor. Çoğu zaman düşündüğümde insan ömrünün uzunluğuna oranla oldukça fazla yer kapladığını bile düşünmüşümdür. Bu karşın tam olarak uyku bağımlısı olduğumu da belirtmek isterim. Her zaman için çevremizde benzer insanlar ile karşılaşmak mümkündür. Ancak iş seyahat etmeye geldiğinde uykusundan vazgeçemeyenleri pek de güzel anılar karşılamaz ne yazık ki. Ulaşım araçlarının rahatsız edici koltuklarında iki büklüm uyumaya çalışmak pek çok yolcunun yaşamak istemediği bir durum. Peki hem uykuya oldukça önem veren hem de seyahat etmekten asla vazgeçmeyen bir arkadaşınız varsa… Ona hemen bir seyahat yastığı almanızı tavsiye ederim. Yolculuğun sonunda dayanılmaz bir boyun ağrısı yaşamaktan kurtulacak ve size minnettar olacaktır.

Göz Bandı

 

Hazır uykudan söz açılmışken hediyenin büyüğü küçüğü olmaz diyor ve benim gibi özellikle ışıkta uyumayı başaramayan tanıdıklarınız için size bir göz bandı öneriyoruz. Yolculuk esnasında uyumak başlı başına bir meşgale iken bir de sağdan soldan gözünüze çarpan ışıklar bu durumu hayli zorlaştırıyor. Oysa bir seyahat sever ne ister? Temiz bir uyku ister. Gezip göreceği, keşfedeceği farklı yerler için seyahatine dinç başlamak ister öyle değil mi? Öyleyse ona alacağınız bir göz bandı küçük bir hediye olabilir ancak oldukça etkili olacaktır.

Seyahat Şarj Seti

Malumunuz günümüz dünyasında mobil cihazlar son derece büyük öneme sahip. Mobil cihazların şarj durumu ise herkesçe biliniyor. Murphy yasaları gereğince bu kullanışlı aletlerin şarjları en çok ihtiyacınız olduğu durumlarda aniden bitiveriyor. Seyahatleriniz sırasında sizler de bu durum ile sık sık karşılaşmışsınızdır. Seyahat tutkunu arkadaşlarımızın bu durum ile yüz yüze kalmaması için ne yapıyoruz? Onlara şarj sorunu yaşamamaları için bir seyahat şarj seti alıyoruz. Eğer yolculuk yaptığınız aracın bir enerji kaynağı varsa seyahatiniz boyunca sıkılmadan sosyal medyayı tarayabilir, internette sörfe çıkabilirsiniz.

Bavul Kilidi

Sıradaki hediye tavsiyemiz tam da güvenlik takıntısı olan arkadaşlarımız için. Bilirsiniz bazı insanlar kapıyı kilitleyip kilitlemediğini kontrol etmek için yolun yarısından döner. Bu gibi alışkanlıkları olan yakınlarımız için seyahat sırasında eşyalarının güvenliği ön plandadır. Bavul kilidi ise hediye olarak onlar için biçilmiş kaftan. Sağlamış olduğu üçlü kombinasyon ile aşılması zor bir güvenlik zinciri oluşturuyor.

Listemizde yer alan yada sizin yaratıcı düşüncelerinizin bir ürünü olan bir çok seyahat aracını kullanabileceğiniz yolculuklara çıkmak için NeredenNereye.com adresi üzerinden en uygun otobüs biletlerini satın alarak başlayabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen adınızı buraya girin