Evet, takvim yaprakları teker teker düşüyor ve bizler giderek 14 Şubat sevgililer gününe yaklaşıyoruz. Sevgili olmayanlar için sorun yok. Onlar şimdiden sayfayı terk edebilirler. Elbette ki; ufacık, minicik bir şaka bu. Merak etmeyin şu an yalnız olmanız sonsuza dek böyle olacağı anlamına gelmiyor. Dileriz herkes en kısa zamanda sevdiğine kavuşur diyelim ve hayırlı dileklerimizi iletelim. Tabi bizi asıl ilgilendiren 14 Şubat tarihinin yaklaşması ile birlikte tatlı bir hediye bulma telaşına düşmüş olan çiftler.  Genellikle bu olay çevremizde sürekli olarak sevgililer günü temalı reklamlar, yazılar, sloganlar, filmler gördüğümüz dönemde başlıyor. Yani dünyanın en unutkan insanı bile bu kadar çok bildirime maruz kaldığında hatırlayacaktır; Bu nedenle –aranıza kara kedi sokmak gibi olmasın- unuttum diyenlere itibar etmeyiniz. Eh! Haliyle hediye alma vakti de geldi. Ancak insanlar tam da bu dönemde kara kara düşünmeye başlıyor. Sevdiğiniz insanın sizden beklentileri büyük elbette. Yaratıcı olmalısınız, romantik olmalısınız, cömert olmalısınız vb. şeklinde uzayıp gidiyor liste. Tarih yaklaşırken bütün sorunlarınızı çözmek en azından bizim için pek mümkün değil ancak hediye konusunda sizlere yardımcı olabiliriz. Klişesinden yaratıcı olanına, sade ve şık görünüşlü olanından cıvıl cıvıl olanına sizler için sevgililer gününde alabileceğiniz 7 harika hediyeyi listeledik.

Aşçıyı Öp – Mutfak Önlüğü

Mutfak önlüğü ne kadar yaratıcı bir hediye olabilir ki diyebilirsiniz?  Biz listemize böylesi kullanışlı ve aslında biraz da muzip bir hediye ile başlayalım. Bu hediye özellikle evli çiftler için mutfağa biraz neşe katmak amacı ile kullanılabilir. Eşinizin mutfakta harikalar yarattığını düşünüyorsanız, ona üzerinde “Aşçıyı öp,” yazılı mutfak önlüğünü satın alarak onu ödüllendirebilir, yaptığı güzel yemekler için onu öperek hediyenin avantajından siz de yararlanabilirsiniz. Evet pek de matah sayılmaz ancak kuru bir “eline sağlık” ile geçiştirmekten çok daha romantik olduğu da kesin.

Aşk Kristali – Kavanoz

Kavanozlar mutfaklarımızda çeşitli yiyecekleri muhafaza etmek için kullanılmasının dışında dekoratif amaçlarla da kullanılıyor. Farklı şekillerde tasarlanan bu kavanozlar özellikle kadınların dikkatini bir hayli çekiyor. Sevgililer günü için özel olarak tasarlanmış bu kavanoz içerisinde renkli kristaller bulunuyor. Bu LED kristaller yaklaşık  15 gün içerisinde büyüyerek etrafına ışık saçmaya başlıyor. Fantastik bir filmden fırlamış gibi değil mi? Kendi adıma konuşmak gerekirse bunlardan bir tane isterdim.

Kişiye Özel Canvas – Duvar Tablosu

Son zamanlarda giderek popüler hale gelen canvas tabloları hepiniz biliyorsunuzdur sanıyorum. Kimi zaman bir film afişi, kimi zaman modern tasarıma sahip bir sanat çalışmasının yer aldığı birbirinden yaratıcı tablolar başlı başına bir hediye olabilir. Çünkü hemen hemen bütün ilgi alanlarına yönelik tablolar uygun fiyatlar ile piyasada mevcut. Ancak sevgililer günü için en uygun seçenek kişisel canvas tablo olabilir. Sevgilinizle birlikte bir resminizin üzerine basıldığı bu canvas tablo mutlu bir anınızın daima göz önünde olmasını sağlayacak.

Fotoğraf Baskılı Kupa Bardak

Sevgililer günü biraz daha iki kişinin arasındaki özel anları kapsadığı için özel baskılı hediyeler genelde en çok tercih edilenler arasında. Sevgiliniz özellikle kahve ya da çay türevi şeyleri tüketmeyi seviyorsa ve gün boyunca onun gözü önünde olmak istiyorsanız bu kupa tam sizlik bir hediye gibi.

Gümüş Kelebek Kolye

Aslında listelerin olmazsa olmazı, klişeleşmiş, mutlaka bir şekilde bir hediye olarak aldığınız bir şeydir kolye. Biz de o kadar klişe olmasın diye “kelebek kolye” koyalım dedik. Ancak dürüst olalım yıllardır, kelebeklisi, kalplisi, isim yazanı dahil olmak üzere bin bir çeşidi hediyelik eşya olarak hayatımızı sarmış durumda. Sanırım özel günlerde hediye olarak asla eskimeyecek bir obje kolye. Ne yapalım, biz  de listemizde yer veriyoruz. Ancak siz illa kelebekli olanı almak zorunda değilsiniz. En güzeli sevgilinizin ilgisini çekebilecek bir modelini bulmak.

Eros’un Çek Defteri

Efendim, meşhur Eros’u herkes tanıyordur sanıyorum. Eğer yanılmıyorsam Yunan mitolojisinde, güzellik ve bekaret tanrıçası olan Afrodit’in küçük oğlu olan bu sevimli çocuk, tüm dünyada olur olmadık yerde attığı oklar ile insanları birbirine aşık etmesiyle tanınıyor. Sıradaki hediyemiz ise kendisinin “çek defteri” olarak hazırlanmış, oldukça eğlenceli ve romantik. “Bank of Eros” şeklinde başlığı olan  çek sayfalarında boş bırakılan yerlere, “bütün derbi maçlarında yanında olacağım” gibi görevler yazıp sevgilinize imzalıyorsunuz.

Sihirli Yumurta

Bu yumurta bildiğiniz bütün yumurtalardan farklı. Çünkü aslında bir saksı diyerek olayın bütün büyüsünü bozdum sanırım. Yumurta şeklinde tasarlanmış bu saksıyı hediye ettiğinizde, partneriniz saksının üst kısmını kırıyor ve içerisinde bir bitki filizlenmeye başlıyor. Ancak en güzel yanı şu ki; filizlenmeye başlayan bu bitkinin yaprağında “I love you,” yazısı var.

+ BONUS

Evet, birbirinden güzel ve neşeli hediyeleri sizler için sıraladık. Ancak son olarak bir seçenek sunmak gerekirse şu tavsiyeyi verebiliriz. Sevgiliniz ile birlikte harika bir 14 Şubat geçirmek için Kapadokya’da romantik bir tatilden daha iyi ne olabilir? Kapadokya tatili için olan yolculuğunuza NeredenNereye.com üzerinden en uygun Kapadokya otobüs biletlerini satın alarak başlayabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen adınızı buraya girin