Evet, Aralık ayının sonlarına yaklaşırken  hepimiz bir telaş içerisine giriyoruz. On yıllar içerisinde yılbaşı gecesinde hediye vermek bizim için de bir adet haline geldi. Maksat yeni yıla girerken sevdiklerimizi mutlu etmek ve böylece onların da tüm senelerinin mutlu geçmesini sağlamak. Eşimize, dostumuza, çocuklarımıza küçük de olsa güzel bir hediye almak masum bir o kadar da içimizi sımsıcak edecek bir uygulama.

Ancak yılbaşı yaklaştıkça onlar için ayrı ayrı hediyeler bulmakta zorlanıyoruz. Bu yazımızda gidebileceğiniz yüzlerce kilometrelik mesafelerden bahsetmeyeceğiz ama belki de sevdiklerinizle çeşitli nedenlerden aranızda açılan bir o kadar mesafeyi hemen kapatacak bir liste sunuyoruz sizlere. Yılbaşı hediyesi seçmekte zorlananlar için 10 harika hediye önerisi.

İstiridye İçinde İnci Kolye

Özellikle eşinize bir hediye aldığınızı düşünürsek, seçeneklerin en iyilerinden bir tanesi inci kolye.  İnci her zaman saf, her zaman zarif, şık ve parlaktır. Bu nedenle aksesuar olarak en çok tercih edilen nesneler arasında. Elbette doğallığı simgeleyerek bir istiridye içerisinde sevdiğiniz kişiye sunulduğunda görselliği ile birlikte yarattığı heyecan da daha büyük oluyor.

100 Dilde Seni Seviyorum Kavanozu

“Seni seviyorum sözcüğü” belki de dünyanın en etkili sözcüklerinden biri… İnsanlar istedikleri kişiden bu sözü duyabilmek için bin yıllar içinde şarkılar, şiirler, kitaplar yazmış. Siz de yılbaşı gecesi sevdiğiniz insana tam bir kavanoz dolusu seni seviyorum diyebilirsiniz, üstelik yüz farklı dilde yazılmış şekilde.

Yılbaşı Yastıkları

Özellikle sevgilisinden uzakta olanlar ve daima onun aklında olmak isteyenler için yılbaşı yastıklarını öneriyoruz. İnsanlar gece özlediklerini düşünürmüş derler, siz de sevgilinizin geceleri sizi yanında hissetmesi ve aklından çıkarmaması için bu yılbaşı yastıklarından ona hediye edebilirsiniz.

Kişiye Özel Led Gece Lambası

Benim de vakti zamanında birine hediye ettiğim ve karşılığını da oldukça şekilde aldığım hediyelerden biridir. Malumunuz ürünü anlatmanın hiçbir anlamı yok. Geceleri sizi düşünmesi için sevdiğiniz insana gece lambası alıyorsunuz. Tabi kişiye özel tasarlanmış bu lamba onun için daha da bir ayrıcalıklı konumda oluyor.

Aşk Kavanozu

Yanlış hatırlamıyorsam bir dönem için sesinizi saklayan kavanoz gibi bir ürün vardı. Ancak hala varlığından emin değilim bu nedenle size benzer bir ürün öneriyorum. Gün ışığını saklayan kavanoz bulunmuş durumda. Sevgiliniz için biriktirdiğiniz gün ışığını ona bu kavanoz ile sunabilir ve romantik dakikaların kapısını açabilirsiniz.

Yazılı Ödül Kupası

Doğum günü, sevgililer günü, anneler günü, yılbaşı efendim bu ürün artık adeta bir eski Türk filmi klişesi haline geldi. Öyle ki hemen hemen her özel güne has versiyonu bulunuyor.

Üstelik üzerinde yazılan “yılın en iyi babası” tarzından yazılardan dolayı her zaman da iş gören bir ürün. Rahatlıkla seçenekler arasında değerlendirebilirsiniz.

Kupa Kılıfı

Evet, ilk duyduğunuzda biraz garip geldiğinin farkındayız. Yani kupa kılıfı çok basit bir hediyeymiş gibi duruyor ancak bilirsiniz çam sakızı çoban  armağanı dedikleri durum vardır. Hediye pahalı bir şey olmayabilir ancak sadece çok özelinizde olan insanın fark edebileceği bir hediyedir. Benim gibi kahve kupasından ayrılamayanlar ve özellikle kışın soğuktan bir buz parçasına dönen kupayı sıcak tutmak için ince düşünülmüş bir hediye.

Yılbaşı Fincanı

Basit, sade, şık ve sıcacık bir hediye. Bir fincanın kahvenin de kırk yıl hatırı vardır derler hem bizim kültürümüzde. Sevdiğinize özel bir yılbaşı fincanı da basit ama bir o kadar da güzel bir hediye olabilir. Böylece tüm yıl boyunca sıcak bir şeyler içerken sizi düşünüp içinin daha fazla ısınmasını sağlayabilirsiniz.

Shot Oyunu

Yılbaşını hareketli bir ortamda geçirecekseniz, arkadaşlarınıza getirebileceğiniz en güzel hediyelerden biri. Böylece tüm arkadaş grubu olarak gece boyunca eğlencenin tadına varabilirsiniz.

Sihirli Bardak

Evet, bu biraz şaşırtıcı bir hediye ama ben fikri çok beğendim. O yüzden paylaşmak istedim.

İlk bakışta sıradan siyah bir kupa gibi duran bardağa herhangi bir içecek doldurmaya başladığınızda, siyah rengine gizlediğiniz bir fotoğrafınız ortaya çıkmaya başlıyor ve gerçekten çok samimi çok sıcak bir hediye oluyor bu ürün.

Yılbaşını sevdiklerinizle birlikte, mutlu ve eğlenerek geçirmenizi temenni ederiz. Eğer yeni yılı sevdiklerinizle geçirmek isterseniz yolculuğunuza NeredenNereye.com üzerinden alacağınız bir otobüs bileti ile başlayabilirsiniz…

İyi Seneler… 🙂

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen adınızı buraya girin