Kontur Turizm otobüs firması 1982 yılında Konya merkezli olarak kurulduğu günden bu yana yolcu taşımacılığı alanında üstün hizmet kalitesini ön planda tutmaya özen göstererek çalışma yaşamına devam eden bir kuruluştur. Artık bu kalitesi ile ön plana çıkan ve ve kullanıcılarına karşı sorumluluğunu “Yolculuktan dostluğa,” sloganı ile gösteren bu Kontur firmasının en uygun fiyatlı otobüs biletlerini NeredenNereye.com üzerinden satın alabilirsiniz. Kontur otobüs firması için en uygun biletleri bulmak adına NeredenNereye.com üzerinden saniyeler içerisinde seferleri, saatleri, fiyatları karşılaştırmalı olarak sorgulayabilirsiniz. Kontur, 1982 yılında Faysal Karakuş tarafından Konya merkezli olarak kurulduğundan bu yana hizmet sektöründen yer alan bir firma olarak, daima güler yüzlü hizmet anlayışının yolcuları ile arasında güven üzerine kurulmuş olan köprünün yıkılmaması adına ne kadar önemli olduğunun bilincinde olarak, müşteri hizmetlerine yatırım yapmış ve sürekli olarak kendini geliştirmeyi başarmıştır.

Kontur firmasının merkezi Konya ilimizde “Ankara Caddesi No: 390” adresi üzerinde yer almaktadır. Konya merkezli yerel bir işletme olarak, kuruluş hedefleri arasında Türkiye’nin sayılı otobüs firmalarından biri haline gelmek olan Kontur, bunun için öncelikli olarak insanlara hizmet sunduğu ulaşım ağının gelişmesi gerektiğini düşünerek sürekli olarak Kontur otobüs seferlerini arttırmış ve ulaşım hizmetini farklı şehirlere taşımıştır. Bugün Kontur, “Adana, Adapazarı, Afyon, Akçay, Akhisar, Akseki, Akşehir, Alanya, Ankara, Antalya, Aydın, Babaeski, Balıkesir, Banaz, Beyşehir, Beşikdüzü, Bodrum, Bolu, Bolvadin, Bozhüyük, Bozkır, Bulancak, Bursa, Bilecik, Ceyhan, Çolaklı, Çorlu, Çorum, Cihanbeyli, Dazkırı, Denizli, Didim, Dinar, Düzce, Düziçi, Edremit, Eğirdir, Edirne, Emirdağ, Erdemli, Edirne, Esenler, Eskişehir, Fatsa, Gazipaşa, Gebze, Gemlik, Giresun, Harem, Havsa, İnegöl, Isparta, İzmir, İzmit, Kadirli, Karaman, Karapınar, Kemalpaşa, Kırıkhan, Kızkalesi, Konya, Kuşadası, Kütahya, Lüleburgaz, Manavgat, Manisa, Mersin, Merzifon, Muğla, Ordu, Orhangazi, Osmaniye, Selçuk, Serik, Silifke, Söke, Trabzon, Unye, Uşak, Yalova, Yalvaç, Yatağan, İstanbul” gibi ulaşım noktalarına yolcu taşımacılığı hizmeti sunmaktadır.

Kurulduğu günden itibaren çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kontur firması slogan olarak, “Yolculuktan dostluğa” sözcüklerini belirlemiş ve bu sloganı ile yolcuları ile arasında uzun yıllar boyunca özverili çalışma yaşamı ile kurmuş olduğu köprünün sağlam kalmasını temenni ettiğini göstermiştir. Bunun gerçekleşmesi için yolcularına daima, güler yüzlü, eğlenceli, güvenli ve konforlu bir seyahat geçirtmesi gerektiğinin bilincinde olan firma otobüs filosunda olan araçlarına son derece özenle yaklaşmaktadır. Kontur otobüs firması yolcularının daha keyifli bir yolculuk geçirmesi için araç filosundaki otobüslerini özel bir dizayn ile tasarlamıştır. Kontur bünyesinde yer alan otobüslerde, “2+1 koltuk yapısı, TV, kablosuz internet ve multi medya seçenekleri, 220 V prizler” standart olarak bulunan ögeleridir. Firmanın otobüs filosunda yer alan araçlarının çok büyük bir bölümünü, Mercedes – Benz Trevago model araçlar oluşturmaktadır. Kontur otobüslerinde yolculuklarınız boyunca serviste sunulanlar arasında, “Çay, Kahve, Meyve suyu, Kola, Su, Dondurma, Kraker, Kek” yer almaktadır. Herhangi bir isteğiniz veya şikayetiniz için 444 4 042 nolu telefon üzerinden Türkiye’nin her yerinden Kontur ile iletişime geçebilirsiniz.

En Uygun Kontur Otobüs Biletlerini Nasıl Satın Alabilirim?

Köklü geçmişi ve bu geçmişinde yolcularında bıraktığı memnun edici anıları ile Türkiye’nin en büyük otobüs firmalarından biri olan Kontur’un otobüs biletleri artık NeredenNereye.com’da. Tecrübe ve güven yan yana geliyor. Kontur, ulusal çapta belirlediği hizmet standartlarını çok daha fazla insana ulaştırmak amacı ile online bir otogara NeredenNereye.com’a taşınıyor. En uygun fiyatlı Kontur otobüs biletlerini almak için tek yapmanız gereken NeredenNereye.com’un mobil aplikasyonunu indirmeniz ya da kişisel bilgisayarınız / akıllı cihazlarınız üzerinden siteyi ziyaret etmeniz. Kullanıcı dostu arayüzü  sayesinde sizler kolayca “kalkış noktanızı, varış noktanızı ve tarihini” seçerek sorgulama yaptığınızda sistem en uygun fiyatlı Kontur otobüs biletleri de olmak üzere yüzlerce otobüs firmasının ucuz otobüs biletlerini, seferlerin, koltuk bilgilerini ve çok daha fazlasını karşılaştırmalı olarak size sunuyor. Bundan sonrası ise kendiniz en uygun otobüs biletini banka kartınızı ya da kredi kartınızı kullanarak satın almaktan ibaret.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen adınızı buraya girin