“Gezmek ve yer değiştirmek akla yeni bir dinçlik getirir.” – Seneca

İnsanoğlu ortaya çıktığı günden bu yana onunla birlikte ortaya çıkan en önemli tutkularından bir tanesi de seyahat etme arzusudur. Bu arzunun neticesinde birçok buluş icat edilmiş, birçok yer keşfedilmiş ve insanlığın devam eden nesillerine kazandırılmıştır. Zaman içerisinde daha hızlı ve kolay seyahat edebilmek için birbirinden farklı yöntemler geliştirdik. Attığımız her yeni adım bir sonrakinin tetikleyicisi yada bütünleyicisi oldu. Günümüzde ise seyahat çok daha basit ve daha zevkli bir hale gelip hayatımızın ayrılmaz parçalarından biri olmuş durumda. Artık gelişen teknoloji ile birlikte dünyanın bir ucunda yer alan lokasyonlardan oteller seçebiliyor, hangi yemeklerin tadına nerede varabileceğimizi kesinleştirip, hiç tanımadığımız kültürleri fotoğraf karelerinde görebiliyoruz. Gelişen ulaşım teknolojisinin göz bebeği olan uçaklar ise seyahat etmeyi mümkün olduğunca kolaylaştırmış durumda. İster uslanmaz bir seyahat sever olun, ister iş dünyasının yoğun temposunda o şehir senin bu şehir benim dolaşan bir çalışan. Uçak yolculukları ile gitmek istediğimiz nokta her nerede olursa olsun saatler içerisinde ulaşabiliyoruz. Her iyi şeyin bir kötü tarafının da olduğunu unutmamak gerek. Yıl içerisinde çok kez gerçekleştirmiş olduğumuz uçak yolculukları sene sonunda baktığımız bütçemizde yüreğimizi hoplatan rakamlar ile karşılaşmamıza neden olabilir. Bu durum özellikle yıl içerisinde çok sayıda seyahat gerçekleştirmek zorunda olan insanlar için oldukça zorlayıcı olabiliyor.

NeredenNereye.com’ ile tanışın….

Özellikle yıl içerisinde gerçekleştirilen çok sayıda uçuşun bütçemiz üzerindeki etkilerinden bahsetmiştik. İnsanoğlunun her adımı yanında bir sonrakini de getiriyor. Bu durumdan kurtulmak için bir çok tüyo yada uygulanabilecek yöntem mevcut. Devreye giren en etkili isimlerden bir tanesi de on altı yıllık çalışma yaşamı ile NeredenNereye.com diyebiliriz. İnternet üzerinden kullanıcıların rahatlıkla seyahat edebilmesi için bir sanal otagar oluşturan site en uygun uçak yada otobüs biletlerini bulmanızı sağlıyor. Bunu yaparken gelişmiş uygulaması ve web sitesi üzerinden hizmet veren yapı 150’den fazla otobüs firması ve Türkiye’de uçuş gerçekleştiren havayolu firmaları ile çalışıyor. Gelişen web teknolojilerinin yardımı ile yalnızca birkaç tık ile onlarca firmanın ucuz bilet karşılaştırmalarını, en uygun uçak biletilerini yada otobüs biletlerini görebiliyorsunuz. Kolay kullanımlı arayüzü sayesinde size düşen yalnızca kendinize en uygun bileti satın almak oluyor.

Nasıl ucuz uçak bileti alabilirim?..

Sistem nasıl işliyor? Güvenli mi?.. Bu ve benzeri soruların aklınızdan geçtiğini tahmin etmek pek de zor değil. İnternet üzerinden alışveriş yaparak istediğimiz ürüne dakikalar içerisinde sahip olmak aartık neredeyse çocuk oyuncağı. Giderek yaygınlaşan bu eğilim hali ile internet yatırımcılarının dikkatini çekiyor ve birçok yeni firma hergün ortaya çıkıyor. Güvenlik ise insanların en çok yakındıkları konulardan bir tanesi. NeredenNereye.com tam on altı yıldır sürekli geliştirdiği alt yapısı ile kullanıcılara hizmet sağlayan bir platform. 3D güvenlik sistemini kullanarak güvenliğininizi teminat altına alıp kredi kartınızı yada banka kartınızı kullanarak istediğiniz biletleri almanız mümkün.

NeredenNereye.com’u kullanmak ise son derece basit. Diyelim ki, iş için hafta sonu İzmir’de olmanız gerekiyor. Size gerekli olan ucuz uçak bileti öyle değil mi? Tek yapmanız gereken kullanıcı dostu ucuz bilet arama motorunu kullanmak. Yalnızca İstanbul- İzmir güzergahını seçmeniz yeterli. Tek tık ile ucuz bilet bul dediğimizde dakikalar içerisinde en uygun İstanbul- İzmir uçak biletlerini bulabilirsiniz. Size düşense yalnızca kendinize en uygun bileti satın almak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen adınızı buraya girin