NeredenNereye.com’da Taksitli Otobüs Bileti Dönemi Başladı.

Hepimizin bildiği gibi seyahat hayatımızın ayrılmaz bir parçası. Geçmişten günümüze farklı amaçlar doğrultusunda insanlar bir yerden diğerine yolculuklar gerçekleştirmiş ve bu günümüzde de belki de hiç olmadığı kadar yoğun bir şekilde devam ediyor. Tarih boyunca yolculuk için geliştirmiş olduğumuz farklı araçlar ile seyahatlerimizi gerçekleştiriyoruz. Dünya’da en yoğun şekilde tercih edilen otobüs yolculukları da bunlardan bir tanesi. 

Taksitli Otobüs Bileti

İnsanlık olarak her dönemin kendi içerisinde sağladığı imkanlardan yararlanarak yolculuk etmeye devam ediyoruz. Günümüz dünyasının tartışmasız hayatımızı en çok etkileyen buluşlarından bir tanesi de internet teknolojisi. Bu gelişme hayatımızda artık o denli yer edinmiş durumda ki; günlük işlerimizin neredeyse tamamına yakınını İnternet üzerinden gerçekleştirebiliyoruz. NeredenNereye.com ise yirmi yılı aşkın bir süredir Türkiye’nin her köşesinden yolcuların İnternet üzerindeki sanal otogarı olmaya devam ediyor. Yolculuğun her aşamasında rehber olmaya çalışarak insanlara yalnızca birkaç tık yardımı ile Türkiye’nin her yerine en uygun otobüs biletlerini sağlıyor. Yirmi yılı aşkın süredir Türkiye’de yolcuların bilet ihtiyacını en kolay şekilde sağlamayı amaç edinen NeredenNereye.com’da artık taksitli bilet dönemi başladı. 

Taksitli Otobüs Biletini Nasıl Alabilirim? 

Türkiye’nin her noktasına en uygun otobüs biletlerini sağlayan NeredenNereye.com ile artık taksitli otobüs bileti satın almak mümkün. Yalnızca birkaç adımı takip ederek Türkiye’nin her yerine taksitle otobüs bileti alabilirsiniz. 

Taksitli otobüs biletimi nasıl alabilirim sorusunu yanıtlamak gerekirse küçük bir örnek verelim. Örneğin, kısa bir süre içerisinde Adana – Ankara arasında bir seyahat gerçekleştirmeniz gerektiğini düşünelim. Yapmanız gereken yolculuk nedeni ile vakit kaybetmeden Adana – Ankara otobüs bileti bulmanız gerekiyor. Yapmanız gereken oldukça basit. 

  • Mobil cihazlarınızdan ya da bilgisayarınızdan NeredenNereye.com adresini ziyaret edin. 
  • Karşınıza çıkan ucuz otobüs bileti arama motorunda kalkış noktanız olarak Adana ve varış noktanız olarak da Ankara belirlemeniz gerekiyor. 
  • Daha sonra seyahat etmek istediğiniz tarihi seçin. 
  • Bu adımları tamamladıktan sonra uygun fiyatlı otobüs biletleri için arama gerçekleştirdiğinizde NeredenNereye.com’un kullanıcı dostu yapısı seyahat etmek istediğiniz güzergah üzerinde sefer düzenleyen otobüs firmalarının biletlerini karşılaştırmalı olarak size sunacak. 
  • Bu aşamada Türkiye’nin en yetkin otobüs firmalarının bilet fiyatlarını, koltuk sayılarını, otobüs özelliklerini karşılaştırmalı olarak görebilir ve kendiniz için en uygun otobüs biletini seçebilirsiniz. 
  • Sizin için en uygun otobüs biletini belirledikten sonra yalnızca birkaç tık kişisel bilgilerinizi doldurun, ardından ödeme ekranına gelerek taksit seçeneğini belirleyin ve kredi kartınız ile ödemenizi yapın.

taksitli-odeme-secenekleri

Otobüs Biletimi Kaç Taksit ile Alabilirim?

NeredenNereye.com üzerinden alacağınız otobüs biletiniz için 2,3,6,9 ve 12 taksit seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

Taksitli Otobüs Biletlerinde İptal İade Nasıl Olur?

NeredenNereye.com üzerinden taksit ile aldığınız otobüs biletinizi iptal etmek istediğinizde otobüs bileti iptal prosedürü taksitsiz satın alımlarınız ile aynıdır. Ancak iade süreci biraz daha farklıdır. Biletinizi iptal ettiğinizde bilet ücreti tek seferde NeredenNereye.com tarafından iade edilir ancak bankanız size bu ücreti satın alırken belirlediğiniz taksit sayısına göre taksitli olarak ödeyecektir.

Daha detaylı bilgi için Taksitli otobüs bileti  sayfamızı inceleyebilir, Türkiye’nin her yerine otobüs bileti alabilirsiniz.

NeredenNereye.com tüm yolculara sağlıklı, mutlu ve hesaplı yolculuklar diler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen adınızı buraya girin