Anadolu Ulaşım Otobüs Firması

Anadolu Ulaşım, merhum Orhan Erdoğmuş’un başkanlığı ile 4 Haziran 2003 tarihinde şehirlerarası otobüs yolculuğunda eksiksiz hizmet anlayışı ile kurulan bir organizasyondur. Anadolu Ulaşım, 2003 yılında sektöre hızlı bir giriş yapabilmiş ve yolcu taşımacılığı için birçok alanda yeni bir soluk olabilmeyi başarmıştır. “Geleceğe Yolculuk” ilkesi ile hareket eden Anadolu Ulaşım, genç ve dinamik kadrosu ile 2005 yılında oldukça ciddi bir gelişme göstermiş ve sektörde adından söz ettirebilen bir marka olmayı başarmıştır. İnovatif bir yaklaşım ile karayolu yolcu taşımacılığında yıllar içerisinde kendini kanıtladıktan sonra 2012 yılında sektörün en köklü firmalarından biri olan Pamukkale ailesi ile birleşerek eksiksiz bir hizmet kalitesini yolcuları ile buluşturabilmiştir. Yolcuları için otobüs yolculuklarını güzel birer anıya dönüştürmek isteyen ve yolculuklarını en konforlu şekilde yaşamalarını arzu eden Anadolu Ulaşım, kendisini sürekli olarak gelişime açık hale getirmiştir. Araçlarında yer alan zengin ikram çeşitleri, koltuklarında yer alan ekranları, usb desteği, 220 V prizleri, Türk kahvesi ikramları ve 3G internet hizmeti ile birçok güzergahta popüler otobüs firmalarından biri haline gelmiştir.

Anadolu Ulaşım’ın Sunduğu EKOBÜS Konsepti Nedir?

Konuklarını gerçek patronları olarak gören Anadolu Ulaşım, yolcuları için eksiksiz ve en iyi hizmeti sunmayı hedefleyerek hızlıca gelişim gösteren firmalardan biri haline gelmiştir. Yolcuların memnuniyetini ilke edinen ve onlara keyifli yolculuk anıları yaşatabilmeyi isteyen Anadolu Ulaşım’ın teknolojiye uyum sağlayan ve yeniliklere açık olan genç kadrosu ile birçok güzergahta en çok tercih edilen otobüs firmalarından biri olarak ön plana çıkabilmiştir. Farklı yolculuk konseptleri geliştiren ve bu seyahat konseptlerini yolcuların ihtiyaçlarını düşünerek, en doğru şekilde hazırlamaya çalışan Anadolu Ulaşım, sektörde ilk olacak ve sektöre yeni soluk getirecek hizmet olanaklarını daima sunabilmeyi başarmıştır. Yeni bir yolculuk konsepti haline gelen Anadolu Ulaşım’ın geliştirmiş oldu Ekobüs konsepti de bu hizmet türlerinden biri olarak yolcularla buluşmaktadır. Ekobüs yolculara ekonomik bir yolculuk yaşatarak, bütçe dostu bir tavır sergileyen hizmet anlayışlarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Peki nedir bu Ekobüs? diyecek olursanız, Ekobüs’ün hizmet yapısından da sizlere bahsedebiliriz…

Ekobüs Nedir?

Ekobüs, aslında en kısa tanımı ile standart otobüs yolculuklarına nazaran daha ekonomik olan otobüs yolculuğu konseptidir. Bilet fiyatlarının çok daha uygun olduğu Ekobüs konseptinde standart bilet fiyatlarının çok daha altındaki fiyat teklifleri ile otobüs biletinizi satın alabilmeniz mümkündür. Peki bu ekonomik fiyatlar yolcularla nasıl buluşturuluyor diye düşünecek olursanız da şöyle özetleyebiliriz ki; birçok hizmet olanağının sınırlı olması ile çok uygun bilet fiyatları sunulabilmektedir. Örnek olarak Ekobüsler de çoğu zaman muavinin bulunmadığını fark edebiliriz; bu da ekobüslerin en önemli özelliklerinden biridir. Muavin bulunmayan ekobüsler de doğal olarak ikram ve hizmetlerle de genellikle bulunmamaktadır. Hatta birçok Ekobüs konseptine sahip araçlarda çantanızı da bagaja kendiniz yerleştirmektesinizdir. Böylece otobüs yolculuğunuz daha az gider neticesinde sizlere de daha ekonomik fiyatlarla sunulabilmektedir. Aslında uzun sayılamayacak yolculuklar için ekobüsler de bulunmayan hizmetlerin biraz da olmasa da olur diyeceğimiz hizmetler olarak düşünürsek bu oldukça mantıklı ve makul bir sistem olarak karşımıza çıkmaktadır. Birçok yolculukta aslında pek de ihtiyaç duymadığımız bu hizmetlerin çıkarılması ile otobüs biletlerimizi çok uygun fiyatlara satın alabilme imkanını bulabiliyoruz. Anadolu Ulaşım’ın otobüs yolculuklarına katmış olduğu bu yeni soluk birçok otobüs firmasını da etkileyerek benzer konseptleri yolculara ulaştırmasına vesile olmuştur. Bütçe dostu bir yolculuk için biçilmiş kaftan olan Ekobüs konsepti seferler ile bütçenizi sarsmayan bir yolculuk deneyimine ulaşabilirsiniz.

Anadolu Ulaşım’ın her geçen gün geliştirdiği hizmet olanakları ve yolcuların ihtiyaçlarına odaklı sunmaya çalıştığı hizmet konseptleri ile herkes için en uygun otobüs yolculuğu fırsatını sunabilmeyi başarmaktadır. Anadolu Ulaşım’ın sektörde hızlı bir şekilde büyümesine vesile olan bu yenilikçi adımları, her geçen gün bizler için karayolu yolcu taşımacılığında farklı yeniliklerle karşılaşmamıza imkan sağlamaktadır. Birçok kişi için konfor kadar uygun fiyatın da önemli olduğunun farkında olan Anadolu Ulaşım ile herkesin yolculuk yapabilmesi için en doğru adımların atıldığını görebilmekteyiz. Bütçe dostu ekobüs seferleri ile yolculuğunuzu minimal hizmet ile ekonomik bir şekilde tamamlayabilir, gereksiz masraflardan kaçınabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen adınızı buraya girin