Her sabah başka ülkede uyanmak gibi bir hayaliniz mi var? Avrupa kıtasını baştan başa tek seferde gezmenin en uygun ve keyifli yolu Avrupa Rüyası’nı bugün sizlere tanıtacağım. Avrupa Rüyası Avrupa turları ile gezme aşkıyla yanıp tutuşanları Balkanlardan Kuzey Avrupa’ya, Orta Avrupa’dan Britanya ve Afrika’ya kadar birçok rüya rotalarla buluşturuyor.

Avrupa kıtasını baştan başa gezmenin en uygun yolu olan Avrupa Rüyası’nın yurtdışı turlarıyla seyahat etmenin en güzel yanı; tur ücretiniz dışında 1 Euro dahi ekstra ücret ödemeden seyahat edecek olmanız. Seyahatiniz süresince profesyonel kokartlı rehberlerin Avrupa şehirlerini gezerken size eşlik edecek olması da şehirlerin hikayelerini öğrenerek gezmenize yardımcı olacak.

Avrupa’nın Paris, Roma, Barselona, Amsterdam, Londra, Prag, Stockholm, Bergen, Cardiff gibi popüler şehirlerinde 4 yıldızlı otellerde konaklıyoruz. Birbirinden farklı rotalarda Adriyatik, Baltık, Kuzey, İrlanda Denizlerinde gemi yolculukları yapma deneyimini yaşıyorsunuz. Tüm bu ayrıcalıkların ödediğiniz tur ücretine dahil olması sizi büyük bir ekonomik yükten kurtaracak olması ise Avrupa Rüyası turlarının en güzel yanı. İşte bu yüzden artık Avrupa kıtasını gezmek, kolay ve eğlenceli!

Avrupa Rüyası Otobüsle Avrupa Turu

Düş peşinde yola çıkarak her sabah başka ülkede uyanmak sizin de mutluluk kaynağınız ise Avrupa Rüyası turları tamda size göre! Peki, Avrupa Rüyası turları ile nereleri göreceksiniz?

Avrupa Rüyası turları için tıklayın!

Ekonomik bir şekilde tek seferde Avrupa kıtasını baştan başa gezmek gibi bir düşünceniz mi var? Avrupa Rüyası’nın EKO ve PLUS adındaki iki tane turu bulunuyor. Bu turlardan Avrupa Rüyası EKO ile 20 günde 18 ülke 28 şehir gezebiliyorsunuz. Tur boyunca gezdiğiniz şehirlerin yanı sıra Adriyatik Denizi’nde İgoumenitsa-Bari arasında gemi yolculuğu yaparak güneşin doğuşunu izleyeceksiniz. Otobüsle Avrupa turu olarak diğer tur ise Avrupa Rüyası PLUS ile 20 günde 16 ülke 32 şehri kapsıyor. Konforlu bir şekilde Avrupa kıtasında seyahat etmeyi tercih edenler için Avrupa Rüyası PLUS turu ile sınır kapılarını görmeden ve zaman kaybetmeden gezebiliyorsunuz. Tüm bunlara ek olarak iki kez Adriyatik Denizi’nde gemi yolculuğu yapıyorsunuz. Ayrıca birçok tur acentasının ekstra tur olarak sattığı Hollanda’nın Delft, Leiden, Volendam, Lahey; Yunanistan’ın Parga, Preveze, Atina ve Polonya’nın Wroclaw şehirlerini ekstra ücret ödemeden de gezebiliyorsunuz.

Balkan ve Orta Avrupa Turu

Balkanları gezerken Orta Avrupa’yı da keşfetmek gibi düşünceniz varsa o zaman tercihiniz Avrupa Rüyası’nın Orta Avrupa ve Balkan turu. Rumeli ezgileri ve Balkan mutfağının lezzetleri eşliğinde gezeceğiniz Balkan Rüyası turu ile 11 günde 11 ülke 17 şehir gezeceksiniz. Benzer Balkan turlarına kıyasla Orta Avrupa ve Balkan Rüyası turu ile sadece Balkanları gezmeyecek Orta Avrupa’da Budapeşte, Pecs, Zigetvar, Viyana, Graz, Prag, Zagreb, Dubrovnik, Budva, Kotor gibi şehirleri de görebiliyorsunuz. Tur rotasında yer alan Duvrovnik’te Game of Thrones dizisinin çekildiği mekanları ziyaret ederken Karadağ’ın turizm cennetleri Budva ve Kotor’u da ekstra ücret ödemeden keşfetme fırsatı yakalayacaksınız.

Profesyonel Rehber Eşliğinde Avrupa Turu Keyfi

Avrupa, Britanya, Afrika, İskandinav ve Balkan turlarında profesyonel rehberler kullanan Avrupa Rüyası, otobüsle Avrupa turlarında seyahatiniz süresince sizlere profesyonel rehber eşlik ediyor. Yol boyunca Avrupa Rüyası’nın profesyonel rehberleri sizin en yakın arkadaşınız, şehirlerde ise yön haritanız olacaklar.

Şehirleri gezerken tarihini ve kültürünü öğrenerek keşfederken öte yandan rehberlerin yönlendirmesiyle şehirlerde nerede uygun fiyata alışveriş yapabilecek, nerede uygun fiyata yemek yenir sorularınıza cevaplar bulacaksınız. Misal olarak Roma’da ana cadde üzerinde 15 Euro’ya yiyeceğiniz bir pizzayı rehber yönlendirmesiyle bir başka yerde 7 Euro’ya yiyebileceksiniz. Yine Venedik’te maske, Brugge ve Viyana’da çikolata alacaklar için ve diğer şehirlerde en uygun hediye alınacak noktaları rehberlerimiz yönlendirmesiyle öğreneceksiniz.

Avrupa Rüyası Tur Ücretine Neler Dahil?

Avrupa Rüyası’ndan size uygun otobüsle Avrupa turunu seçtikten sonra sıra ödemeye geldiğinde aklınızdaki “ücrete hangi hizmetler dahil?” sorusu olacaktır. İşte bu aşamada en önemli ayrıntı: Avrupa Rüyası ile tur ücreti haricinde 1 Euro dahi ekstra ücret ödemeyeceksiniz! Tüm ekstra turlar fiyata dahil.

Bu ücrete Adriyatik Denizi’nde yapacağınız gemi yolculuğunun ücreti, Venedik şehrine gitmek için bineceğiniz vaporetto ücreti, konaklamalar ve konaklama kahvaltıları, araç içi ikramlar, katılım sertifikası, profesyonel rehberlik hizmeti, sağlık sigortası, yurtdışı çıkış harçları, şehir vergileri ve bagaj hakkı ödeyeceğiniz tur ücretine dahildir.

Tur ücretinin haricinde alacağınız vizenin ücreti ve şehirlerde yapacağınız şahsi harcamalarınızı karşılıyorsunuz. Dolu dolu gezmeyi sevenler için tüm ekstraların fiyata dahil olması gerçekten güzel bir ayrıntı. Gezerken acaba ekstra ücret öder miyim düşüncesinden kurtulacaksınız!

Avrupa Rüyası’nda Nasıl Katılabilirim?

Tek seferde Avrupa kıtasını en uygun fiyata gezmenin yolu olan Avrupa Rüyası’na nasıl mı başvuracaksınız! www.avruparuyasi.com.tr adresinden siteye girerek “hemen başvur” butonuna tıklayarak kişisel bilgilerinizi doldurarak başvurunuzu yapabiliyorsunuz.

Başvurunuzu yaptıktan sonra Avrupa Rüyası ile ilgi tüm süreçlerinizi sitedeki “gezgin girişi” sistemi üzerinden kolay bir şekilde yönetebiliyorsunuz. Aynı panel üzerinden aklınızdaki tüm sorularınızı size özel atanmış yol danışmanınıza sorabiliyorsunuz.

Avrupa Rüyası ile tek seferde Avrupa kıtasını gezme fırsatı yakalayacaksınız! Gezdiğiniz ülkelerden ve şehirlerden bize yazmayı unutmayın! Karaladığınız eşsiz anıları merakla bekliyoruz. Her sabah başka ülkede uyanacağınız Avrupa Rüyası turları ile hayallerine uygun bir rota bulmak çok kolay!

1 YORUM

  1. Bu yazı gerçekten çok hoş olmuş, bende Avrupa Rüyasıyla bu turu yaptım şimdi Kuzey Avrupa turunu düşünüyorum incelemelerime göre Kuzey Avrupa turuda harika olacak herkese tavsiye ederim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen adınızı buraya girin